Ontdek hoe je slimmer kunt vergaderen tijdens onze Lunch & Learn

Heb je nog altijd een ouderwetse flipover in de vergaderruimte staan? Gebruik je nog HDMI-kabels of een beamer? Dan is het de hoogste tijd om daar verandering in te brengen! Met tal van innovatieve oplossingen kun je meetings niet alleen slimmer maar bovenal ook leuker maken. Benieuwd hoe? Kom naar onze Lunch & Learn!

Tijdens de Lunch & Learn laat ik je zien welke oplossingen wij hebben waardoor je slimmer kunt vergaderen. Wij laten je ideale oplossingen zien voor interactieve presentaties in elke boardroom, trainingsruimte of spreekkamer.

Zo ontdek je hoe je:

 • Hoe Manpower dankzij touchscreens waardevolle tijd en kosten bespaart
 • Hoe je frustraties onder je medewerkers kunt wegnemen door volledig draadloos te presenteren
 • Hoe je met VR een indrukwekkende presentatie kan geven
 • Hoe je vergaderingen leuker en doeltreffender maakt dankzij handige apps, zoals Microsoft Teams en Whiteboard

Kom naar de demodagen:

Ik demonstreer jou en je collega’s graag de mogelijkheden om slimmer te vergaderen. Ervaar zelf hoe het leuker, slimmer en effectiever kan! De Lunch & Learn worden op drie data gehouden:

 • Datum: 24 oktober van 12:00 tot 13:30 uur
  Locatie: Previder, Expolaan 50 in Hengelo
 • Datum: 31 oktober van 12:00 tot 13:30 uur
  Locatie: De Grolsch Veste (FC Twente stadion), Colosseum 65 in Enschede
 • Datum: 7 november van 12:00 tot 13:30 uur
  Locatie: The Virtual Dutch Men, Twentepoort Oost 28 in Almelo

Wil je je inschrijven voor bovenstaande data dan kan dat hier. Heb je liever een persoonlijke demo op aanvraag dan is dit uiteraard ook mogelijk. Een aanvraag voor een persoonlijke demo kan via deze weg.

Remy Peters

Remy is sinds 2015 werkzaam als accountmanager binnen Previder. Naast het adviseren van ICT-oplossingen heeft Remy een jarenlange ervaring in de audiovisuele tak van sport. Hij informeert je graag naar de mogelijkheden om audiovisuele middelen op een slimme en efficiënte manier in te zetten.