Deze 317 diploma’s hebben onze collega’s het afgelopen jaar behaald

De Top 2000, de tien best bekeken YouTube-filmpjes van 2018, de trends van het afgelopen jaar. De behoefte om lijstjes te maken aan het eind van het jaar is groot. Ook bij Odin Groep zijn we trots op mooie statistieken en dus is het de hoogste tijd om terug te blikken op welke certificaten, diploma’s en examens onze collega’s hebben behaald.

In 2018 zijn er maar liefst 317 certificaten door onze collega’s behaald. “Driehonderdzeventien?!” Dat hoor je goed, een getal waar we zelf ook van staan te kijken. Het merendeel van de behaalde certificaten heeft betrekking op Google. Diploma’s op het gebied van Google Apps, Google Cloud en Chrome for Education vonden gretig aftrek. Runner-up is Microsoft waar certificaten als Exchange Server 2016 en Managing O365 behaald werden. Een gedeelde derde plek is voor Ruckus en Fortinet.

317 certificaten? Hoe dan?!

Wij bieden uitgebreide carrièremogelijkheden voor zowel hoogopgeleide alumni als ervaren IT-professionals. Dit kunnen officiële trajecten zijn, maar ook interne programma’s, bijvoorbeeld om commerciële, klantgerichte of leidinggevende talenten te ontwikkelen. Een groot aanbod van onze trainingen is te volgen op de Odin Academy. De Odin Academy is een structureel trainings- en certificeringsaanbod waar collega’s zich op in kunnen schrijven. Op deze manier werken zijn continu aan technische skills, soft skills, maar kunnen ze ook trainingen volgen op bijvoorbeeld het gebied van sales en timemanagement. Kortom, voor elk wat wils.

Overzicht van diploma's

Onderstaand het overzicht van behaalde diploma’s van onze IT’ers. Hierin is het aantal behaalde diploma’s van onze collega’s op afdelingen zoals inkoop & logistiek, marketing & communicatie en administratie niet meegenomen.

 

Google163
Microsoft22 
ITIL19 
Ruckus10 
Fortinet10 
Sophos 
HP Inc 
Citrix 
RES One Workspace 
Cisco 
Dell 
PRINCE2 
Pearson VUE 
Aerohive2
NetApp 
HP Enterprise 
Adobe 
Scaled Agile Framework 
Professional Scrum Master 
VMWare 
Veeam
APC