Web2work en Heutink ICT bundelen de krachten en gaan verder als Heutink ICT

Per 1-1-2019 gaan de onderwijsactiviteiten van web2work op in Heutink ICT. Beide bedrijven zijn onderdeel van Odin Groep en werken al geruime tijd zeer intensief samen in het onderwijs. Daarom wordt deze samenwerking verder gebracht door beide organisaties samen te voegen en door te gaan onder de naam Heutink ICT.

Web2work heeft met SchoolWapps, diensten op het gebied van Office365/Sharepoint en CollegeWapps mooie oplossingen die in bijna alle gevallen al samen met Heutink ICT werden verkocht. Daarom hebben we besloten om de samenwerking tussen Heutink ICT en web2work per 1-1-2019 verder te brengen door beide organisaties samen te voegen en door te gaan onder de naam Heutink ICT.

Klanten profiteren van de samenvoeging doordat onze oplossingen vanuit dezelfde organisatie worden ontwikkeld en ondersteund. Door de expertise en het brede portfolio van web2work kunnen we onze klanten op nog meer gebieden dan voorheen van dienst zijn. Klanten van web2work worden als vanouds ondersteund met dezelfde medewerkers, producten en diensten.

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte blijven van vacatures, traineeships en loopbaanontwikkeling?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

aanmelden