Web2work gaat op in Heutink ICT en Winvision

Per 1-1-2019 gaan de activiteiten van web2work op in Heutink ICT en Winvision, beide onderdeel van Odin Groep. De onderwijsactiviteiten van web2work worden samengevoegd met Heutink ICT en de zakelijke activiteiten gaan verder binnen Winvision, die daarvoor een vestiging opent in het Odin-pand te Hengelo.

Samenvoeging met Heutink ICT

Web2work heeft met SchoolWapps, diensten op het gebied van Office365/Sharepoint en CollegeWapps mooie oplossingen die in bijna alle gevallen al samen met Heutink ICT werden verkocht. Daarom hebben we besloten om de samenwerking tussen Heutink ICT en web2work per 1-1-2019 verder te brengen door beide organisaties samen te voegen en door te gaan onder de naam Heutink ICT.

Klanten profiteren van de samenvoeging doordat onze oplossingen vanuit dezelfde organisatie worden ontwikkeld en ondersteund. Door de expertise en het brede portfolio van Heutink ICT kunnen we onze klanten op nog meer gebieden dan voorheen van dienst zijn. Daarnaast blijven we hen als vanouds ondersteunen met dezelfde medewerkers, producten en diensten.

Samenvoeging met Winvision

De zakelijke activiteiten van web2work worden per 1-1-2019 samengevoegd met Winvision en gaan verder onder de naam Winvision. Deze samenvoeging betekent voor klanten dat wij nog meer specialisten en een veel breder portfolio kunnen bieden. Het spreekt vanzelf dat Winvision zorgt voor de voortgang van alle lopende web2work zaken.

Winvision, nu alleen nog gevestigd te Nieuwegein, gaat hiervoor een nieuwe vestiging in het Odin-pand te Hengelo openen. De web2work-medewerkers, betrokken bij de zakelijke dienstverlening, gaan samen met de Winvision-collega’s deze nieuwe vestiging vorm geven.