Predia Touch Ultra; Interactief lesgeven was nog nooit zo leuk!

Ontdek het meest innovatieve, nauwkeurige en dunste touchscreen in de markt: de Predia Touch Ultra. Dit gloednieuwe touchscreen beschikt over een Ultra HD 4K scherm. Met een strak design, een ultrakorte reactietijd en de uitgebreide online whiteboardsoftware, is de Predia Touch Ultra het ultieme interactieve touchscreen van nu. Handig om te weten is dat alle veelgebruikte touchscreensoftware ook compatible zijn met de Predia Touch Ultra.

Dankzij de Narro IR Pro technologie heb je een echte schrijfervaring! Ook handig is de Floating Toolbar: hiermee heb je met twee vingers snel toegang tot je favoriete software.

De Predia Touch Ultra is zeer geschikt voor scholen doordat je eenvoudig de weergave van elk device streamt naar het geavanceerde touchscreen. Hierdoor kunnen leerlingen makkelijk samenwerken.

Wist je dat de touchscreens van Predia ook veel door bedrijven worden aangeschaft? Vanwege het gebruikersgemak en de kwaliteit worden touchscreens gebruikt voor conferenties, vergaderingen, brainstorms, etc. Hierdoor zijn de touchscreens van Predia ook geschikt voor het bedrijfsleven.

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte blijven van vacatures, traineeships en loopbaanontwikkeling?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

aanmelden