Odin Groep trotse hoofdsponsor van Stork!

Van 22 augustus tot en met 22 september is Odin Groep trotse hoofdsponsor van Stork! Het theaterspektakel is een ode aan de Twentse maakindustrie opgevoerd in het Odin Theater op Ketelfabriek Hart van Zuid in Hengelo.

“Stork was één van mijn eerste klanten. De band met het bedrijf en de mensen is vanaf dat eerste moment erg sterk geweest”, vertelt Hans Lesscher, algemeen directeur van Odin Groep. “Stork speelt een cruciale en centrale rol in het industrieverleden van Hengelo en Twente. De Twentse textielindustrie heeft een belangrijke basis gelegd voor de economie en cultuur in onze regio. Ik zie dan ook veel vergelijkingen tussen de industriële ontwikkeling in de negentiende eeuw en digitale ontwikkeling anno nu. Beide markten zijn ontzettend belangrijk voor onze regio en ik ben blij dat we met Odin Groep een steentje aan deze productie kunnen bijdragen.”

Over Stork!

Stork! gaat over een Twents bedrijf dat uitgroeide tot een speler van wereldformaat. Over verwachting, teleurstelling, dromen, daden, verleden, heden en de toekomst.

Het theaterspektakel STORK! gaat natuurlijk over veel meer dan over de fabriek Stork, de familie en de vele werknemers uit de Twentse regio. Vanuit een historisch perspectief vieren we 150 jaar Twentse maakindustrie en voeden we ons gemeenschappelijk zelfbewustzijn.

Tickets

Tickets zijn online verkrijgbaar en aan de kassa bij Hengelo Promotie, Poppodium Metropool, Theaterhotel Almelo en Wilminktheater en muziekcentrum Enschede.