Seizoen 3 van de Odin Academy start binnenkort

Het derde seizoen van de Odin Academy gaat binnenkort van start. In het nieuwe seizoen is er weer een gloednieuw aanbod van trainingen op technisch, commercieel en persoonlijk vlak. De Odin Academy is het interne leertraject voor medewerkers van Odin Groep.

Dit jaar zijn er wederom een aantal technische trainingen toegevoegd die leunen op zware IT, zoals VMware virtualisatie, Docker en Kubernetes, Microsoft Azure en ITIL Foundation. “Bijblijven bij de techniek is voor onze medewerkers zeer belangrijk en daarom bieden we met de Odin Academy extra opleidingen aan voor technische vaardigheden en competenties. Daarnaast bieden we ook trainingen aan om persoonlijke vaardigheden verder te ontwikkelen. Medewerkers kunnen zich o.a. inschrijven voor trainingen, zoals pitchen & presenteren, kennismaken met Insights en de workshop ‘Persoonlijk leiderschap’”, aldus Eelco Velthof, HR-manager van Odin Groep.

Het trainingsaanbod is in seizoen 3 nog meer afgestemd op de behoefte van de medewerkers van Odin Groep. “Onder de deelnemers van vorig seizoen heeft een evaluatie plaatsgevonden. Op basis van de verkregen feedback hebben we het aanbod van de trainingen aangepast. Daarnaast hebben we de Odin Adviescommissie in het leven geroepen. Deze commissie heeft geïnventariseerd wat de behoefte van onze medewerkers is en welke gebieden zij zich graag willen door ontwikkelen. Daardoor hopen we dat we ons aanbod nog beter op de wensen van onze collega’s hebben afgestemd.”

Ten opzichte van de vorige seizoenen is de Odin Academy niet meer verdeeld over twee periodes, maar over het gehele jaar. “Dat heeft als voordeel dat we flexibeler met het trainingsaanbod kunnen zijn en dat trainingen minder vaak tegelijkertijd worden gehouden. Onze medewerkers kunnen dus meerdere trainingen volgen.” Inmiddels hebben 91 deelnemers zich aangemeld voor de Academy. Binnenkort wordt het trainingsaanbod voor na de zomervakantie nog verder aangevuld. Daarbij wordt er gekeken om trainingen als Sophos, MCSE/MCSA, Cisco, Fortigate NSE4, PRINCE2 en Scrum op de planning te zetten. De Odin Academy start op 17 april 2018.

Meer weten over de Odin Academy? Check onze pagina!