Odin Groep trotse partner van de StrongmanRun

Odin Groep is trotse partner van de StrongmanRun, het grootste sportevenement van Overijssel. Als onderdeel van het partnership neemt Previder, onderdeel van de Odin Groep, de hosting van de websites en de mobiele app op zich. Op woensdag 7 maart hebben Hans Lesscher, Algemeen Directeur van de Odin Groep, en Bas Wispels van de Fisherman’s Friend StrongmanRun Nederland, de contracten ondertekend. De StrongmanRun in Hellendoorn start op zondag 2 september.

De Odin Groep deed de afgelopen edities met 50 collega’s mee aan de ‘moeder der obstacleruns’ en dat zal dit jaar niet anders zijn. Hans Lesscher vertelt: “We hechten veel belang aan teambuilding en de StrongmanRun is bij uitstek hét evenement waarbij onze collega’s tot het uiterste moeten gaan. Normaliter help je je collega’s in de werksfeer, maar nu ben je op elkaar aangewezen als je tot je knieën in de modder staat. De StrongmanRun past bij de Odin Groep. Ik ben dan ook erg tevreden dat we dit jaar ons steentje kunnen bijdragen aan een van de mooiste sportevenementen in de regio.”

Bas Wispels is verheugd over de samenwerking met de Odin Groep: “Met de Odin Groep hebben we een betrokken partner die met veel collega’s actief meedoet aan de StrongmanRun. Daarnaast vinden we het belangrijk dat we samenwerken met lokale partijen en de Odin Groep staat net zoals de StrongmanRun met hun voeten in de Twentse klei.”

Previder, een van de bedrijven van de Odin Groep, wordt verantwoordelijk voor de hosting van de websites en de app van de StrongmanRun en de StrongsisterRun. “Het verkeer naar de website is vrij intensief, met name in de momenten vlak voor, tijdens en na het event zien we piekmomenten met grote hoeveelheden traffic. Het is belangrijk dat de website en app dan bereikbaar zijn. Aan Previder en de Odin Groep de taak om dat in goede banen te leiden,” zegt Wispels.

De Fisherman’s Friend StrongmanRun wordt op zondag 13 mei in Rotterdam en op zondag 2 september georganiseerd in Hellendoorn. De StrongSisterRun wordt op zaterdag 12 mei en op zaterdag 1 september gehouden. Tickets voor de runs zijn nu verkrijgbaar via https://www.strongmanrun.nl.