Spectaculaire prijsverlaging Predia Touch Pro

Goed nieuws! Met ingang van 1 december 2017 zijn alle touchscreen-digiborden uit de Predia Touch Pro lijn in prijs verlaagd. Ben je op zoek naar duurzame LED touchscreens? Kies dan voor een touchscreen van Predia Touch Pro. Met een strak design, een ultrakorte reactietijd en de uitgebreide online whiteboard software is de Predia Touch Pro het ultieme interactieve touchscreen voor educatief (of zakelijk) gebruik. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en formaten. De uitgebreide bijgeleverde software maakt de borden zeer gebruiksvriendelijk en bijzonder praktisch in gebruik.

Speciale wensen?

Wat je wensen ook zijn voor een ‘digitale versie van het klassieke schoolbord’, met de Predia Touch Pro is veel mogelijk. Ze kunnen in verschillende opstellingen worden gemonteerd: vast aan de wand of met elektrische hoogteverstelling. Voor optimaal geluid kun je kiezen om bijvoorbeeld een soundbar onder het scherm te laten monteren. Vanzelfsprekend zijn er veel opties om een Predia Touchscreen aan te sturen.

Opfriscursus nodig voor het touchscreen-digibord?

Heutink ICT helpt scholen om een touchscreen en digibord in de dagelijkse praktijk te integreren met standaard trainingen of maatwerk coachingtrajecten. Zo kan het digibord heel snel onderdeel worden van elke klas! Meer weten? Bekijk de Predia Touch Pro Lijn of neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

Ga voor de actuele prijzen naar Predia.nl

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte blijven van vacatures, traineeships en loopbaanontwikkeling?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

aanmelden