Odin Groep officieel gecertificeerd

Met deze certificaten kan men zien dat de Odin Groep een holding is die constante verbetering nastreeft. Een stimulans om kritisch te blijven kijken naar de werkprocessen en te blijven zoeken naar mogelijkheden om het nog beter te doen. De Odin Groep is gecertificeerd door BSI Group.

De ISO-normeringen komen hierop neer: ‘zeg wat je doet, doe wat je zegt en bewijs het'. Zekerheid bieden op zowel het gebied van kwaliteit en milieu als informatiebeveiliging.

ISO 9001 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen en verreweg 's werelds bekendste kwaliteitssysteem. Het wordt momenteel gebruikt door ruim driekwart miljoen organisaties in 161 landen. ISO 9001 is gericht op het continue monitoren en verbeteren van de kwaliteitsaspecten van de bedrijfsprocessen.

ISO 14001 is een standaard op het gebied van milieumanagement. ISO 14001-certificering betekent dat de organisatie voldoet aan de internationale norm met een procesbeschrijving voor controle en verbetering van milieuprestaties.

ISO 27001 is de internationale standaard voor informatiebeveiligingsmanagement. Organisaties met deze certificering voldoen aan de eisen op het gebied van beveiliging van waardevolle bedrijfsgegevens.

Over BSI Group

Sinds de oprichting in 1901 is BSI Group uitgegroeid tot een wereldwijde onafhankelijke organisatie voor certificering en beoordeling van managementsystemen gebaseerd op standaarden. Als het eerste nationale normalisatie-instituut ter wereld telt BSI Group ruim 2250 medewerkers in 50 vestigingen en 66.000 klantlocaties verspreid over meer dan 100 landen. BSI is in Nederland geaccrediteerd door de Raad voor Accreditatie.