Odin Groep opent de Odin Academy

De Odin Groep opent een nieuw leertraject voor haar medewerkers: de Odin Academy. Doel van de Academy is om ontwikkeling op technisch, commercieel en persoonlijk gebied te stimuleren en om medewerkers verder op te leiden in hun vakgebied. Alle medewerkers hebben de keuze uit verschillende trainingen en cursussen. De Odin Academy opent in het voorjaar de deuren.

“Met de Odin Groep willen we carrièremogelijkheden en uitdagingen voor onze collega’s bieden. We vinden het belangrijk dat er continu aandacht is voor het ontwikkelen van alle medewerkers en bieden met de Academy een breed aanbod van trainingen. Er staan meerdere studiedagen ingepland met elf verschillende cursussen en trainingen. In het voorjaar starten we met veel technische trainingen en certificeringen. In het najaar liggen de trainingen voornamelijk op het gebied van sales,” aldus Stephan Masselink, commercieel directeur van de Odin Groep.

Op 4 april worden de deuren van de Academy voor het eerst geopend. “Met de Odin Academy willen we een omgeving creëren waarin we de intrinsieke motivatie van onze medewerkers stimuleren en talentontwikkeling aanmoedigen. Onze medewerkers gaan aan de slag met verschillende leermethoden, van klassikaal tot zelfstudie en van e-learning tot aan ouderwets met de neus de boeken in. Bij meerdere trainingen volgt er een examen en kunnen er certificaten behaald worden,” aldus Masselink.

Tech Days

Naast de Academy kent de Odin Groep nog een succesvol evenement: de Tech Days. Masselink: “Dit kennis-event blijft bestaan, maar krijgt een andere invulling. Dit richt zeer meer op inspiratie, workshops en samen beleven. We zullen inspirerende sprekers uitnodigen, die zich in hun sessies richten op nieuwe ontwikkelingen, markttrends, innovaties, producten en diensten. Daarnaast willen we op deze Tech Days ook een podium geven aan onze eigen collega’s om kennissessies te geven en hun eigen ervaringen te delen”.