Heutink ICT organiseert de Regionale Informatie Dagen

Heutink ICT komt naar je toe! Dit jaar worden wederom de Regionale Informatie Dagen georganiseerd. Tijdens deze middagen vertellen wij u over onze nieuwe mogelijkheden van ICT op scholen. We praten u bij over onze visie op digitalisering in het onderwijs en over MOO, onze digitale leer-en werkomgeving.

De Regionale Informatie Dagen bestaan uit zeven dagen verspreid door heel Nederland. Met twee hoofdsessies en vier keuzesessies heeft u de mogelijkheid om zelf uw programma samen te stellen. De eerste sessie gaat over ‘De visie van Heutink ICT op digitalisering in het onderwijs’. Hierin vertellen wij u over de vele nieuwe ontwikkelingen in het onderwijs en hoe uw school deze nieuwe vormen van ICT kunt integreren. In de tweede sessie vertellen wij u over MOO, de digitale leer-en werkomgeving van de toekomst. We nemen u mee in de visie achter MOO en zijn unieke kenmerken.

Na de hoofdsessies kunt u kiezen uit vier verschillende keuzesessies: Online communiceren met SchoolWapps, MOO met G Suite for Education & Chromebooks, MOO met Office 365 Education en device management en Programmeren in de klas.

Bekijk het volledige programma, data en locaties op deze pagina. Ook kunt u zich op deze pagina inschrijven voor de Regionale Informatie Dagen.

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte blijven van vacatures, traineeships en loopbaanontwikkeling?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

aanmelden