Odin Groep biedt medewerkers eten voor thuis

De Odin Groep start een samenwerking met ‘Kook jij of ik’. Het bedrijf uit Almelo biedt een uniek foodconcept in Nederland waarbij medewerkers kunnen kiezen voor een vers bereide maaltijd of zelf kunnen koken met de geleverde ingrediënten. De maaltijden worden bezorgd in een speciale koelkast bij de Odin Groep.

In de afgelopen jaren is de vraag naar voeding veranderd; we willen nog steeds verse gerechten eten, maar willen daarnaast op drukke dagen ook onze waardevolle vrije tijd niet uit het oog verliezen. Kook jij of ik speelt handig op deze vraag in, zodat een lekkere en gezonde maaltijd thuis zo op tafel is gezet zonder dat je lange tijd in de keuken hoeft te staan.

Met de samenwerking tussen de Odin Groep en Kook jij of ik wordt medewerkers een handige oplossing geboden om thuis dagelijks vers, gezond en lekker te eten. De ingrediënten zijn rechtstreeks afkomstig van boeren uit de streek en geteeld met respect voor de dieren, de mens en het milieu.

Astrid Kamp, Office Manager bij de Odin Groep, is blij met de samenwerking: “Wij hebben veel jonge, flexibele en drukke collega’s die we op deze manier helpen met gezonde en betaalbare maaltijden. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers gezond en verstandig eten. Dit is naast de mogelijkheid om dagelijks gratis vers fruit te krijgen een mooi vervolg in de voorwaarden voor onze collega’s”.