Odin Groep organiseert Tech Days

Op vrijdag 18 en zaterdag 19 november organiseert de Odin Groep de allereerste Tech Days. Tijdens dit tweedaagse kennis-event volgen 112 technische medewerkers van Lesscher IT, Heutink ICT, Web2Work en Previder verschillende trainingen en workshops. Doel van de Tech Days is om ontwikkeling op technisch en persoonlijk gebied te stimuleren, om inspiratie op te doen en kennis te delen. Met sommige van deze trainingen kunnen de technische medewerkers bovendien sneller een certificaat behalen door middel van fasttracks.

Stephan Masselink, commercieel directeur van de Odin Groep, is verheugd met de Tech Days: “We willen onze medewerkers graag iets extra’s bieden, want persoonlijke ontwikkeling van onze mensen staat bij ons hoog in het vaandel. We zijn dan ook trots dat maar liefst 112 medewerkers gaan deelnemen aan het event. Het laat zien dat zij graag in zichzelf willen investeren en door willen groeien.”

De Tech Days worden geopend worden door André Brugman, SE Manager bij Cisco Systems, en vervolgens worden er verschillende trainingen en workshops gegeven. “We hebben gekozen voor een breed scala aan trainingen. Van workshops over Microsoft Azure en Windows Server 2016 tot aan sessies over scrum en professioneel schrijven. Op deze manier hebben we voor elke technische medewerkers wat wils en kunnen zij zich specifiek ontwikkelen.”

Volgens Masselink is het mogelijk dat de Tech Days in de toekomst groter kan worden: “Als we tevreden zijn over deze eerste editie willen we de Tech Days niet alleen voor onze eigen technische medewerkers beschikbaar stellen, maar ook klanten, studenten en bedrijven uitnodigen om deel te nemen. We weten in ieder geval al dat in maart 2017 de volgende editie zal zijn.”