Odin Groep biedt stagiairs extra begeleidingstraject aan

Stagiair(e)s krijgen bij de Odin Groep een speciaal begeleidingstraject aangeboden waarin extra aandacht wordt besteed aan persoonlijke ontwikkeling en begeleiding. In het nieuwe leertraject wordt de kans geboden om door middel van workshops, een persoonlijkheidsanalyse en educatieve sessies zichzelf te ontplooien.

Het speciale leertraject bestaat uit drie verschillende sessies waarin onder andere workshops en speeddates gegeven worden. Daarnaast krijgen de stagiairs een persoonlijkheidsanalyse, waarmee zij hun eigen talenten te weten komen en krijgen zij inzicht in hun valkuilen en drempels en hoe zij hiermee om moeten gaan. In de laatste fase van de stage wordt er teruggeblikt en wordt de workshop ‘Solliciteren 3.0’ aangeboden waarin de stagiairs te horen krijgen hoe zij zichzelf het beste kunnen presenteren ter voorbereiding op de volgende stage of baan.

“Wij willen studenten graag iets extra’s bieden tijdens hun stageperiode bij de Odin Groep. Dat doen we in de vorm van een leerzaam begeleidingstraject. Door verschillende sessies en workshops in het programma op te nemen, bieden wij studenten de kans om zichzelf te ontplooien en te ontwikkelen,” aldus Odile Elshout, recruiter bij de Odin Groep.

De Odin Groep biedt elk halfjaar plek aan twaalf tot zestien stagiairs en dat is volgens Elshout zeer belangrijk: “Zij kijken met een frisse blik naar ons bedrijf en we vinden het belangrijk dat zij zich hier thuis voelen. Met dit extra programma proberen we de talenten van de toekomst voor te bereiden op een verdere opleiding of op de eerste ‘echte’ baan”.