3 November 2016: 'Twente digitaliseert'

Om digitalisatie in de regio Twente nadrukkelijk onder de aandacht te brengen zijn Lesscher IT en Insite Security in samenwerking met Eshuis Organisatieadviseurs in 2016 gestart met het programma ‘Het digitaliseren van Twente’. Als onderdeel van dit programma wordt tijdens deze bijeenkomst op 3 november stil gestaan bij het thema ‘Digitalisatie’, wat moeten we doen voor een moderne, flexibele en betrouwbare onderneming?

Digitalisatie; een te nemen stap voor de toekomst

IT levert een nadrukkelijke bijdrage aan en bij het digitaliseren. Een goed werkende IT infrastructuur is randvoorwaardelijk om te kunnen digitaliseren, maar zeker niet het enige! In dit licht gaat Tonnis Goosen vanuit Lesscher IT in op de huidige trends en ontwikkelingen in de IT die nadrukkelijk en randvoorwaardelijk zijn om kwalitatief en flexibel te kunnen digitaliseren. Vanuit het perspectief van de wereld van cybercrime kijkt Pieter Meulenhoff van Insite Security met u naar de ‘nieuwe’ bedreigingen die voortkomen uit een wereld waarbinnen volledig digitaal wordt gewerkt. Edward Veen van Eshuis Organisatieadviseurs neemt u mee in het vraagstuk ‘het toepassen en de toekomst van digitalisatie’.

Inschrijven

U kunt zich via ITinTwente@eshuis.com aanmelden. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname aan deze bijeenkomst. Let op: Er is slechts ruimte voor 20 deelnemers, dus wees er tijdig bij!

Programma

15:00 uur - Ontvangst

15:00 uur - Woord van welkom (Mark de Lat, Eshuis Organisatieadviseurs)

15:45 uur - Trends/ontwikkelingen in de IT (Tonnis Goosen, Lesscher IT)

16:15 uur - Noodzaak, ‘borging’ en verandering van digitalisatie (Edward van Veen, Eshuis Organisatieadviseurs)

16:45 uur - Mogelijkheden en bedreigingen automotive (Pieter Meulenhoff, InsiteSecurity)

17:30 uur - Afronding en napraten onder genot van een hapje en een drankje

Locatie

Expo Business Parc, Expolaan 50, 7556 BE Hengelo.

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte blijven van vacatures, traineeships en loopbaanontwikkeling?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

aanmelden