Strategische samenwerking tussen de Baalderborg Groep en Lesscher IT

De Baalderborg Groep heeft Lesscher IT geselecteerd als preferred supplier op het gebied van ICT advisering, ondersteuning, levering van hard- en software, en toekomstige clouddiensten.

De Baalderborg Groep ondersteunt en begeleidt kinderen, (jong) volwassenen en ouderen met een ondersteuningsvraag in het leiden van een waardevol en zo zelfstandig mogelijk leven. Lesscher IT en de Baalderborg Groep hebben een raamovereenkomst afgesloten voor tenminste 3 jaar. De Baalderborg Groep verwacht in de komende jaren samen met Lesscher IT succesvolle veranderingen te realiseren, gericht op het verbeteren van de zorg gebruik makend van innovatie en toekomst vaste ICT. De Baalderborg Groep kan daarbij profiteren van de ruime ervaring van Lesscher IT met de diepgaande kennis van ICT en de zorgsector die Lesscher IT in de afgelopen 26 jaar heeft opgebouwd.

Door de intensieve samenwerking van de afgelopen jaren is er op basis van wederzijds vertrouwen een goede basis ontstaan voor een strategische partnerschap tussen beide organisaties.

Lesscher IT adviseert, bouwt en beheert IT-omgevingen voor de zakelijke markt, de zorg en de publieke sector. Lesscher IT, onderdeel van de Odin Groep met ruim 300 werknemers, is een van de grootste ICT-dienstverleners van Oost-Nederland. Lesscher IT biedt zowel on-premise als de allernieuwste cloud oplossingen of een combinatie daarvan. Daarbij staan de volgende specialisaties centraal: Secure Networking, Enterprise Mobility, Business Continuity en Application Delivery.

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte blijven van vacatures, traineeships en loopbaanontwikkeling?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

aanmelden