Lesscher IT introduceert Telefonie Online

Lesscher IT, specialist in het adviseren, bouwen en beheren van IT infrastructuren, introduceert een nieuwe dienst in haar portfolio: Lesscher Telefonie Online. Met Telefonie Online wordt er vanuit de cloud gecommuniceerd waardoor er geen fysieke telefooncentrale op locatie meer nodig is.

Lesscher Telefonie Online is een clouddienst voor een vast bedrag per maand per werkplek die onderdeel is van de volledige communicatie oplossing Pasklaar Online waarbij diverse toepassingen altijd en overal beschikbaar worden gesteld. Door het integreren van Telefonie Online aan Lesscher ’s bestaande Werkplek Online oplossing wordt communiceren nog efficiënter en tijdbesparender.

Betrouwbaar

Met Lesscher Telefonie Online wordt er gecommuniceerd via een netwerk welke redundant is uitgevoerd en 24/7 wordt bewaakt. Tonnis Goosen, commercieel manager bij Lesscher IT: “Betrouwbaarheid staat bij Lesscher IT hoog in het vaandel. Niet voor niets is één van onze expertisegebieden Business Continuity. Lesscher Telefonie Online wordt redundant gehost, waardoor de kans op downtime wordt teruggebracht tot het minimum”.

Efficiënt en kostenbesparend

Met Telefonie Online komen vaste- en mobiele telefonie samen tot één totaaloplossing in de cloud. Door de vele integratiemogelijkheden met onder andere CRM en ERP kan er efficiënt worden gecommuniceerd. Bovendien is Telefonie Online eenvoudig schaalbaar, waardoor over- of ondercapaciteit nauwelijks voor zal komen en wordt vanaf elk device gecommuniceerd met hetzelfde telefoonnummer.

Toekomst vast

Telefonie Online is een toekomst vaste oplossing met veel mogelijkheden. Goosen: “In tegenstelling tot een traditionele telefooncentrale, zal een telefooncentrale in de cloud nooit verouderen. Hierdoor zijn onze klanten altijd voorzien van de nieuwste telefoontechnieken en zijn er geen dure investeringen meer nodig”.

Logische stap

In een wereld waarin ‘altijd en overal bereikbaar zijn’ de standaard is, is Telefonie Online een logische toevoeging aan het product- en dienstenportfolio van Lesscher IT. Door naast Telefonie Online diensten als onder andere Werkplek Online, Back-up Online en Wireless as a Service aan te bieden, worden klanten geheel ontzorgt en kunnen zij voor een totale ICT oplossing terecht bij Lesscher IT. Of deze oplossing nou volledig of gedeeltelijk vanuit de cloud wordt gehost, Lesscher IT biedt voor elke organisatie een op maat gemaakte oplossing.

De kracht van Lesscher IT

Lesscher IT adviseert, bouwt en beheert IT-omgevingen voor de zakelijke markt, de zorg en de publieke sector. Lesscher IT, onderdeel van de Odin Groep met ruim 300 werknemers, is een van de grootste ICT-dienstverleners van Oost-Nederland. Lesscher IT biedt zowel on-premise als de allernieuwste cloud oplossingen of een combinatie daarvan. Daarbij staan de volgende specialisaties centraal: Secure Networking, Enterprise Mobility, Business Continuity en Application Delivery.

Lesscher IT is continu bezig met het vernieuwen en het doorontwikkelen van haar producten en diensten. Er wordt veel geïnvesteerd in het behalen van de hoogste certificeringen bij partners en in 2015 heeft Lesscher IT haar Cloud Platform geheel vernieuwd en opgewaardeerd met SSD-caching.

Benieuwd wat Telefonie Online voor uw organisatie kan betekenen? Neem contact met ons op, of vraag een gratis demo aan.

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte blijven van vacatures, traineeships en loopbaanontwikkeling?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

aanmelden