Lesscher IT wordt Citrix Gold Solution Advisor

Lesscher IT heeft de status Citrix Gold Solution Advisor behaald, met aanvullend de specialisatie Virtualisatie. Met de certificering heeft Lesscher IT laten zien dat zij in staat is om de Citrix oplossingen succesvol te implementeren bij klanten.

Begin 2015 heeft Citrix haar Solution Advisor Programma vernieuwd met als doel haar partners te laten specialiseren op verschillende gebieden. Het vernieuwde partner programma maakt de certificering nóg waardevoller volgens Citrix. Een gecertificeerde partner wordt nu namelijk als echte expert gezien.

Het traditionele werken - medewerkers die in kantoren werken op devices die eigendom zijn van de organisatie - is in de afgelopen jaren aanzienlijk veranderd. Door desktops te centraliseren in datacenters en deze centraal te beveiligen kunnen ze on-demand worden aangeboden aan gebruikers. Veilig en effectief; Op elk device en vanaf elke locatie. Desktop Virtualization is daarmee een steeds belangrijker thema geworden.

Wij zijn in staat om samen met u het gehele traject (adviseren, bouwen én beheren) te doorlopen. Bent u benieuwd wat voor u de mogelijkheden zijn? Neem dan gerust contact met ons op.

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte blijven van vacatures, traineeships en loopbaanontwikkeling?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

aanmelden