Lesscher IT: De Microsoft Partner die u verder helpt

Expertise. Het klinkt eenvoudig, maar het is essentieel om te excelleren in wat u doet en om te groeien. Om succesvol te zijn en te blijven. Ook grote IT organisaties beseffen dit maar al te goed. Zo heeft Microsoft hiervoor het Microsoft Cloud-OS Network waarmee klanten verder geholpen kunnen worden. Dit netwerk bevat een selecte groep partners die door Microsoft aangedragen worden als aanspreekpunt voor klanten met interesse in Azure, het cloudcomputingplatform van Microsoft.

Lesscher IT wordt door Microsoft gezien als een van de lokale experts voor Cloud OS Network diensten. Bedrijven die geïnteresseerd zijn in de oplossingen van Microsoft kunnen ons hierdoor perfect als gesprekspartner zien en een op maat gemaakt advies van ons verwachten. Doordat Azure geïntegreerd is in het Lesscher IT platform hebben klanten ook de mogelijkheid om voor een ‘combinatie-oplossing’ te kiezen: Gebruik maken van het Lesscher platform met de technologieën van Microsoft Azure.

Kortom: door het partnerschap van Lesscher IT met Microsoft, biedt onze expertise u de mogelijkheid om te groeien aan de hand van een flexibele en aantrekkelijke oplossing.

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte blijven van vacatures, traineeships en loopbaanontwikkeling?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

aanmelden