Lesscher IT nu ook Veeam Cloud Provider

Sinds vorige week is Lesscher IT ook Veeam Cloud Provider. Veeam Software is gespecialiseerd in virtualisatiebeheer. Deze expertise van Veeam gaat Lesscher IT toepassen om klanten optimaal te kunnen bedienen wat betreft cloud-services.

Het partnerschap met Veeam brengt een groot voordeel met zich mee. Met het partnerschap wordt de mogelijkheid geboden om een back-up te maken van een complete virtuele server. Tot op heden was het met het reeds bestaande product van Lesscher, Back-up Online Express, mogelijk om bestanden up te loaden naar de cloud. Back-up Online Express wordt – dankzij de samenwerking met Veeam - uitgebreid met Back-up Online Premium, welke binnenkort verkrijgbaar is. Dit product maakt gebruik van Veeam Cloud Connect en is de ideale manier om back-ups – gemaakt door Veeam – off-site op te slaan. Veeam Cloud Connect integreert volledig met de lokale installatie van Veeam Back-up & Replication en is een snelle, veilige manier om de back-up van virtuele machines naar de cloud te back-uppen en te kunnen restoren.

Maar er is meer: door het uitbreiden van het pakket naar Back-up Online Premium heeft de klant volledig inzicht en toegang tot zijn back-up data in de cloud, kunnen bestanden en virtuele machines in geval van een calamiteit eenvoudig worden teruggezet en beschikt het over end-to-end encryptie, wat inhoudt dat alle data die over het publieke netwerk getransporteerd wordt versleuteld worden zonder dat dit negatieve gevolgen heeft voor de ingebouwde compressie en WAN Acceleration.

Wereldwijd heeft Veeam momenteel ruim 145.000 klanten. Het hoofdkantoor van Veeam bevindt zich in Baar, Zwitserland en het bedrijf heeft kantoren over de hele wereld.

Wilt u graag meer informatie ontvangen over Back-up Online Premium? Vraag hier een adviesgesprek aan.

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte blijven van vacatures, traineeships en loopbaanontwikkeling?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

aanmelden