Odin Groep bestaat 25 jaar!

In mei 2015 bestaat de Odin Groep 25 jaar. Het jubileum is in het Pinksterweekend uitgebreid gevierd in Antwerpen met alle personeelsleden en hun partners.

In 1990 is de Odin Groep gestart met haar eerste bedrijf Lesscher IT. Anno 2015 is het bedrijf uitgegroeid tot een innovatieve IT-groep met vier moderne en gerenommeerde bedrijven, te weten Lesscher IT, Heutink ICT, web2work en Previder. Met in totaal 300 enthousiaste en gemotiveerde medewerkers leveren we deze bedrijven hoogwaardige en gecertificeerde ICT producten, diensten en oplossingen zoals datacenter- en cloudservices, connectiviteit, managed IT diensten en softwareontwikkeling.

Directeur en eigenaar van de Odin Groep Hans Lesscher is trots en stelt: “We mogen rustig stellen dat het een zeldzaamheid is dat een IT-bedrijf in Nederland zijn 25-jarige jubileum kan vieren. De kracht van de Odin Groep is dat ze zichzelf durft uit te dagen en goed weet te anticiperen op nieuwe markten, technieken en producten. Dat doen we door steeds weer nieuwe wegen in te slaan en voorop te lopen in nieuwe IT ontwikkelingen. Dit doen we al 25 met een nuchtere Twentse mentaliteit, een gezonde dosis lef en doorzettingsvermogen. Zo hebben we al vele lokale, nationale en zelfs internationale klanten aan ons weten te binden.”