NetApp FAS2220 de storage-ontwikkeling voor MKB

Uit recent marktonderzoek is gebleken dat steeds meer organisaties (tot 100 werkplekken) voordelen inzien van virtualisatie, maar door een beperkt budget vaak dienen te kiezen voor een omgeving zonder centrale storage. Toevoeging van centrale storage (SAN) stelt deze organisaties in staat om nog meer voordelen uit de IT te halen. Het doet ons goed u te kunnen informeren dat één van de toonaangevende storage leveranciers een oplossing speciaal hierop gericht heeft gelanceerd.

Hieronder het officiële bericht van NetApp:

NetApp innoveert voortdurend om kleine en middelgrote bedrijven de beste storageoplossing te kunnen bieden. Deze week heeft NetApp de lancering van de FAS2220 bekendgemaakt, het nieuwste instapsysteem uit het FAS2000-productportfolio.

Slimme beslissingen zijn gebouwd op NetApp®. De nieuwe FAS2220 biedt een ongeëvenaarde combinatie van prestaties en technologische vernieuwingen, zoals ondersteuning van Solid State Drives en de NetApp Flash Pool-technologie. Dit stelt u in staat de prestaties van hun applicaties te versnellen en uw storagekosten te verlagen, terwijl de implementatie en bediening ervan, direct uit de verpakking, heel eenvoudig is. Lees hier meer details.

De twee nieuwe NetApp-storageoplossingen, de FAS2220 en de FAS2240, stellen kleine en middelgrote bedrijven in staat om:

 

  • Begin goed
    Door meer capaciteit en prestaties te bieden dan traditioneel storage oplossingen, tegen een betaalbare prijs. De vanafprijs is nog geen € 6.600.

 

  • Houd het eenvoudig
    U kunt in minuten doen wat eerder uren duurde. Zo houdt u tijd over voor andere zaken.

  • Groei slim
    De FAS2220 schaalt eenvoudig mee met uw storagebehoeften. Doordat u 50% minder storage gebruikt in vergelijking met traditionele storage oplossingen groeit u slimmer!

Speciale tijdelijke aanbieding

Koop voor 31 december 2012 een FAS2220 en ontvang de bekroonde OnCommand® Balance-software met 50% korting! OnCommand Balance-software helpt u onder meer bij het optimaliseren van de prestaties en capaciteit van uw gedeelde gevirtualiseerde infrastructuur

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte blijven van vacatures, traineeships en loopbaanontwikkeling?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

aanmelden