Cloud Accelerate Partner

Lesscher IT heeft van Microsoft de status Cloud Accelerate Partner gekregen. Daarmee maakt Lesscher IT deel uit van een selecte groep Microsoft partners die zich succesvol en actief bezig houden met de implementatie en ontwikkeling van cloud oplossingen. Lesscher IT heeft haar cloudoplossingen samengevat onder de noemer Pasklaar Online. Het opzetten van deze hele nieuwe productgroep onderstreept Lesscher’s strategische keuze voor de cloud.

Mark de Hullu, Directeur van Lesscher IT, ziet deze status als een symbool voor de verandering waarin de markt en Lesscher zich begeeft. “We zien als IT-bedrijf dat de markt verandert. De infrastructuren van vandaag zijn niet meer lokaal maar hebben in meer of mindere mate een cloud component. We passen ons als bedrijf daar op aan met echte Microsoft cloudoplossingen als Office 365 maar ook door de ontwikkeling van een eigen platform voor online werkplekken. Bij die laatste komen uiteraard ook weer Microsoft-oplossingen om de hoek kijken. We zijn dan ook blij met de ondersteuning van hen en zien de toekomst rooskleurig tegemoet. Geholpen natuurlijk door deze mooie status.” 

Cloud Accelerate Partner Program

Het Cloud Accelerate Partner Program biedt partners voordelen op het gebied van marketing, het gebruik van online applicaties en technische ondersteuning. Om in aanmerking te komen voor deze partnerstatus, moet de partner voldoen aan een aantal criteria. Zo zijn er eisen gesteld aan het aantal gecertificeerde medewerkers en moeten er meerdere klanten ondersteund zijn met een oplossing op het Windows Azure- en SQL Azure-platform.

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte blijven van vacatures, traineeships en loopbaanontwikkeling?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

aanmelden