Student

Je eerste stappen in de praktijk?

Waar kun je dat nu beter doen dan bij een IT-organisatie die het volledige spectrum van de IT bestrijkt. In de dynamiek van alledag leer je veel verschillende klanten, technieken en platformen kennen. En belangrijker nog; welke functies en rollen erachter schuil gaan. Zo krijg je snel en vooral een compleet beeld van de markt, de mogelijkheden en waar jij in je kracht zit. Kennis die jij kunt gebruiken om je carrière uit te stippelen.

sophie krowinkel

"We vinden het belangrijk dat jij het beste uit jezelf weet te halen. Daarom stimuleren we je om te werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling"

Sophie Krowinkel, HR adviseur Odin Groep

Op zoek naar een stage, afstudeeropdracht of baan?

De Odin Groep heeft continu tussen de 10 en 16 stageplekken en afstudeeropdrachten voor MBO, HBO en WO studenten. Vele studenten van Windesheim, Saxion en de Universiteit Twente hebben met succes opdrachten vervuld voor ons en zijn niet zelden als starter ingestapt. Ben jij de volgende?

Alle it servicemanagement business it infra, design & security software engineering / informatica

Stage Projectengineering

Previder biedt een stageplek voor studenten die ervaring willen opdoen in complexe IT projecten bij klanten. Previder helpt veel bedrijven met een overstap naar de cloud en gebruikt daarbij innovatieve technologie. Je ziet de praktijk, onze projectaanpak en wordt meegenomen in de allernieuwste ontwikkelingen in de IT wereld, waarin alles naar de cloud gaat.

ITSM, BIT, ID&S STAGE

Stage Webdevelopment

Web2work heeft elk half jaar plaats voor een stagiair die praktijk ervaring wil opdoen in Webdevelopment en Software development. Je helpt dan mee aan het bouwen van webapplicaties, websites en intranetten. Kennis van of affiniteit met ASP.net, C#, SQL Server, Angular / JQuery, DNN, Sharepoint, WebApi is daarbij gevraagd.

Software Engineering / Informatica STAGE

Stage Servicemanagement

Previder datacenters heeft elk half jaar een stageplek op het vlak van Servicemanagement voor studenten ITSM. Deze stage geeft je een totaalbeeld van onze producten en dienstverlening. Je kunt daarbij op verschillende afdelingen een kijkje achter de schermen nemen. Je wordt onder meer ingezet als teamlid van de Servicedesk en helpt bij de ondersteuning van onze klanten bij storingen, problemen en vragen. Ook krijg je de kans mee te denken over verschillende projecten.

ITSM STAGE

Stage Software Engineering

Heutink ICT biedt een stageplek voor studenten Software Engineering / Informatica waarbij je concreet een product helpt te ontwikkelen voor dé online leer- en werkomgeving voor het basisonderwijs; MOO. De stage opdracht is bijvoorbeeld het ontwikkelen van een content bibliotheek app. Een mooie plek als je je wilt bekwamen in technieken als AngularJS, ASP.NET MVC, Web API, oAuth2, C#, MSSQL en Redis.

Software Engineering / Informatica STAGE

Procesarchitectuur, workflow management en operational excellence

Previder heeft een afstudeeropdracht voor studenten Business IT & Management (BIM). Hier werk je binnen het team Service & Support aan een opdracht gericht op procesarchitectuur, workflow management en operational excellence.

BIT AFSTUDEREN

Monitoring, security of Firewalling beheer

Previder heeft bij Operations ook een afstudeeropdracht voor een student Infrastructure Design & Security / ITSM, waarbij de inhoud van de opdracht rondom monitoring, security of Firewalling beheer oplossingen zal zijn.

BIT, ID & S AFSTUDEREN

Webdevelopment / Software development

Web2work biedt elk jaar 1-2 afstudeerplekken op het vlak van Webdevelopment / Software development. De invulling is nader te bespreken, afhankelijk van voorkeur en input van de student. Kennis van of affiniteit met ASP.net, C#, SQL Server, Angular / JQuery, DNN, Sharepoint, WebApi is daarbij gevraagd.

Software Engineering / Informatica AFSTUDEREN

Webdevelopment / Software development

Heutink ICT biedt in het team voor software ontwikkeling diverse opdrachten op het vlak van het door ontwikkelen van het online leer- en werkplatform MOO.

Software Engineering / Informatica AFSTUDEREN

Vrije invulling (in overleg)

Previder biedt diverse opdrachten mogelijk op het vlak van security, monitoring, firewalling en operational excellence.

ITSM, ID&S AFSTUDEREN

Waarom de Odin Groep?

Ontwikkeling van collega's staat voorop bij de Odin Groep. Niet alleen vaste krachten, maar ook stagiair(e)s krijgen speciale aandacht. Dat doen we in de vorm van een extra begeleidingstraject. In dit traject wordt jou de kans geboden om door middel van workshops, een persoonlijkheidsanalyse en educatieve sessies jezelf te ontplooien en te ontwikkelen. Op deze manier word je klaargestoomd op een verdere opleiding of op de eerste ‘echte’ baan.


Duidelijkheid
Structuur
Ontwikkeling
tram baan

Duidelijkheid

De diversiteit van de Odin Groep vertaalt zich ook in een rijk palet aan loopbaanmogelijkheden. Er is zelfs een carrièreprogramma opgezet om stapsgewijs carrière te maken: Odin Career Tracks. Het mooie van dit programma is dat carrièreroutes niet vastliggen. Je kunt ook overstappen, bijvoorbeeld van techniek naar commercie, of zelfs naar een ander bedrijf binnen de groep. Door de vele mogelijke opstappunten is Odin Career Tracks niet alleen aantrekkelijk voor starters en ervaren professionals, maar ook voor studenten. Als student krijg je namelijk een helder beeld van de carrièrepaden en wordt je optimaal ondersteund door je mentor en collega’s. Allemaal om jou te ontwikkelen en klaar te stomen voor de praktijk.

samenwerken

Structuur

Onze technische afdelingen (door de bedrijven veelal Consultancy & Projecten genoemd) vertalen de meest complexe IT-wens naar een helder ontwerp. Met de zekerheid dat het ook echt gebouwd kan worden, de garantie dat de omgeving zich in de praktijk zal bewijzen en effectief beheerd kan worden. Wij werken daarbij volgens vaste processen en structuren (o.a. Prince2 en ITIL), van vooronderzoek tot ontwerp, van implementatie en uitrol tot oplevering en evaluatie. Toch zorgt de dynamiek van alledag dat je ook regelmatig functie- en afdeling overstijgend zult samenwerken en met nieuwe klanten en nieuwe technieken van doen krijgt. Bijvoorbeeld door aan te schuiven in een nieuw project of ad hoc bij een storing.

ontwikkeling

Ontwikkeling

We zien de ontwikkeling in de IT snel doorzetten. Voorheen werd een techneut met schroevendraaier gevraagd. Nu is dat een mouse clicking professional. Dat vraagt om hoger niveau van opleiding, andere communicatie skills (luisteren, adviseren) en een leergierige houding. Bij de Odin Groep vinden we het echt belangrijk dat je zelf de intrinsieke motivatie hebt om je te ontwikkelen, om verder te komen. Je moet er voor zorgen dat je als werkgever én als werknemer interessant blijft. Wij helpen je daarbij met traineeships, persoonlijke begeleiding en certificeringsprogramma’s. Van jou verwachten we een ambitieuze houding om met al die mogelijkheden een carrière uit te stippelen die past bij jou kwaliteiten. Jij hebt de regie over je eigen succes!

Solliciteren?

Interesse in een van de bovenstaande opdrachten? Klik dan op de betreffende opdracht hieronder om te solliciteren. Staat de opdracht er niet bij? Dan is de sollicitatieprocedure nog niet geopend en kun je een open sollicitatie indienen onder vermelding van de opdracht.

web2work beeldmerk

Bijbaan

Op het vlak van development hebben we mogelijke bijbanen bij web2work. Zo help je bijvoorbeeld bij het verder ontwikkelen van websites van diverse klanten.

open sollicitatie

Startersbaan

Volg een Fast Track voor Young Professionals!

Ben jij net afgestudeerd HBO ICT ITSM / BIM / ID&S? En op zoek naar een baan waarin je je snel kunt ontwikkelen? Dan is de Fast Track iets voor jou. Previder gaat hard en kan niet wachten om nieuwe technisch consultants in te zetten. Daarom hebben we een Fast Track ontwikkeld die je in 2 jaar klaarstoomt om zelfstandig uitdagende ICT-projecten te leiden.

meer info

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte blijven van vacatures, traineeships en loopbaanontwikkeling?
Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

aanmelden