Professional

Toe aan een nieuwe uitdaging?

Ben jij een ervaren IT-professional en op zoek naar een nieuwe uitdaging in de IT? Dan biedt de Odin Groep je een verrassend veelzijdige werkomgeving met allerlei mogelijkheden om je carrière van een nieuwe impuls te voorzien. Heb jij de kennis en ervaring om ons als organisatie verder te helpen? Dan gaan wij graag het gesprek aan!

Gerjon Kunst

"Als ervaren professional heb je mensen om je heen die je ondersteunen, waardoor jij je kunt focussen op jouw specialisatie. Bovendien geven we je de vrijheid in projecten."

Gerjon Kunst, Technisch Consultant en Coach van Young Professionals Odin Groep

de week van gerjon

 
 
   
Waarom de Odin Groep?

Wij zijn een IT-speler met landelijke en zelfs internationale uitstraling. We bedienen grote klanten, met name in Oost-Nederland maar ook ver daarbuiten. Onze projecten zijn uitdagend doordat we met de nieuwste, maar wel bewezen, technologieën werken. We zijn cloudspecialisten met veel eigen platformen en resources. Bovendien werken we vanuit een professionele aanpak zonder door te slaan in een formele enterprise cultuur. Plezier in ons werk vinden we ook gewoon belangrijk.

Jouw uitdaging
Professionaliteit op eigen wijze
Zakelijk maar geen enterprise
samenwerken

Jouw uitdaging

Enkele kenmerken die jou als ervaren professional als muziek in de oren zullen klinken.

  • Innovatieve, complexe en uitdagende projecten
  • Groot en toch klein; projecten in een informele en persoonlijke omgeving
  • Regionale gebondenheid; werk bij grote klanten in de regio
  • Toonaangevende leveranciers; hoge certificeringen en snelle ondersteuning
  • Projecten op locatie en intern; afwisseling in contacten en omgeving

vergadering

Professionaliteit op eigen wijze

Bij ons vind je een ondernemende cultuur waarin met lef en visie wordt geïnvesteerd in nieuwe diensten als online leeromgevingen, cloudservices en datacentra. Wij willen voorop lopen. En daar hebben we ervaren professionals voor nodig die zich blijvend ontwikkelen. En dat kan ook, want als ervaren professional heb jij mensen om je heen die je ondersteunen, waardoor jij je kunt focussen op jou specialisatie. Bovendien geven we je de vrijheid in projecten.

samenwerken

Zakelijk maar geen enterprise

De ideale bedrijfsgrootte. Geen opsmuk, mooie pakken en dure plannen. Dat vertaalt zich door naar onze klanten. We richten ons op het middensegment maar hebben ook klanten daarboven. Er heerst geen zakelijke enterprise cultuur maar een gezonde sfeer waarin de verschillende afdelingen nauw met elkaar samenwerken.

Klanten & Projecten

De bedrijven binnen de Odin Groep hebben allen hun eigen specifieke producten en diensten en daarmee ook hun eigen klantgroepen. Toch zit er veel synergie tussen de bedrijven en pakken we ook projecten samen op. Hieronder een greep uit de mooie projecten die we bij onze klanten hebben mogen uitvoeren.

Solliciteren?

Interesse in carrière bij de Odin Groep? Ga dan naar ons vacatureoverzicht of laat je CV achter via een open sollicitatie. Een ervaren specialist willen we namelijk altijd spreken.

Meld je aan voor de job alert

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van vacatures, traineeships en loopbaanontwikkeling? Meld je dan aan voor de job alert en krijg als eerste alle relevante updates.